Koolitus
Koolitus toimus kolmes etapis:
1. ABK InnoVent koolitus Vincent Goudbeek`i juhendamisel. Tootja esindaja tutvustas:
- erinevaid i-cooking pliidiplaatide kasutamisvõimalusi,
- roostevabast terasest tööpindade disainilahendusi ning
- selgitas CMVR energiasäästlikku õhupuhastajate mootorilahendust. Uudne hübriidsüsteem viib väljaviiva õhu osaliselt välja ja osa puhastatuna tagasi ruumidesse.
Disaintehnika võimalused selged, oli vaja katsetada reaalses elus i-cooking pliidiplaate.
2. Kokakooli Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullama juhendamisel. Osalised said ise kaasa lüüa toidu valmistamises alates eelroast magustoiduni välja. Kokasaate Lusika stuudios valitsesid imepärased basmati riisi, karri- ja vokitoidu lõhnad.
- Som Tam
- Massaman Gai
- Phad Moo Nam Man Hoi
- Tapijok
3. Veinikoolitus. Selle läbiviijale Evelin Hanssonile Pernod-Ricard Estoniast oli paras väljakutse leida Tai köögi toitudele, mis on küüslaugurohked ja teravad, sobivad veinid, kuid allpool nimetatud sobisid seda suurepäraselt. Enamuse lemmikuks sai Goldschild Riesling Auslese.
- Donnachiara Greco di Tufo
- Donnachiara Fiano di Avellino
- Castillo de Molina Chardonnay
- Saksamaa Goldschild Riesling Auslese
- Jacob’s Creek sparkling rose
Täname kõiki osalejaid ja läbiviijaid!
Decoland OÜ
Vaata toimunud koolituste pilte Decoland Facebooki lehel!